PANDHY’S™ COSMIX Inka Active Set

PANDHY’S™ COSMIX Inka Active Set

  • PANDHY’S™ COSMIX Inka Active Set
  • Akech
  • Anatto
  • CamuCamu
  • Capuli
  • Drago
  • Krameria
  • Maca
  • Matico
  • Omega
  • Tara
  • Toche
  • Yacon
  • Yaguar

PANDHY’S™ COSMIX Inka Active Set

CosMix  - Sinun sekoituksesi, Sinun kauneutesi

Aktiiviaineet...

INKA- linjassa on käytetty pitkän historian omaavia lääkekasveja, jotka ovat peräisin Perun Andeilta ja Amazonian sademetsistä ja joiden käytöstä on olemassa laaja perinteinen tieto ja käyttötaito.

INKA- aktiiviainevalikoima sisältää 13 luonnollista aktiiviainetta, joista 12 on vesiliukoisia uutteita ja 1 luonnollinen öljy. Kaikkien ominaisuudet on vahvistettu tutkimuksin.

Miksi Peru?

Perussa vallitsee ainutlaatuinen biodiversiteetti, luonnon monimuotoisuus. Siellä kasvaa arviolta 20 000 eri kasvilajia, joka on n. 8 % kaikista maailman tunnetuista lajeista.

Yhteistyössä perulaisten kumppaniemme kanssa pyrimme tutkimaan ja kestävästi hyödyntämään maan luonnonvaroja kosmetiikkateollisuudessa. Siksi me asetamme alkuperäiset kasviainekset etusijalle ja tarkoituksemme on tukea paikallisten yhteisöjen taloutta reilun kaupan periaatteiden mukaisesti.

Miksi inkat?

Inkayhteisö oli ainutlaatuinen monella tavalla. Hieman yli 300 vuodessa inkat loivat valtakunnan, joka ulottui nykyisestä Columbiasta Ecuadorin, Perun ja Bolivian kautta Pohjois-Chileen ja Argentiinaan.

Lisäksi inkat kehittivät lääkekasvien monimutkaista käyttöä ennen espanjalaisten konkistadorien tuloa 1500- luvun alussa. Parantamisen perinteet ja tieto ovat siirtyneet sukupolvilta toiselle parantajilta, jotka käyttivät kokemustaan kehon ja mielen hoitoon samanaikaisesti, paransivat sairauksia ja potilaan mielialaa, joka oli hyvin edistyksellinen lähestymistapa. He uskoivat, että keho on temppeli. He palvoivat maata ja sen elementtejä ymmärtääkseen yhteyden luonnon, terveyden ja kauneuden välillä.

Andien kosmologia pitää ihmistä ja Pachamamaa ( Quechuan kielessä Pacha = maa, mama = äiti) yhtenä kokonaisuutena. Tämän kauniin lähestymistavan ja ymmärtämyksen myötä monia kasveja viljeltiin sekä ravinnoksi että hyvinvoinnin takia. Monia tällaisia kasveja pidetään nykyään 'terveysvaikutteisena ravintona', sillä ne ovat hyödyllisiä muutenkin kuin ravitsemuksellisesti ne ovat myös innovatiivisia kosmeettisia ainesosia.


INKA AKECH

on luonnollinen ainesosa Perun Andeilta, jota on muinoin käytetty ihon puhdistukseen. Se sisältää useita kemiallisia yhdisteitä, jotka hoitavat rasvoittuvaa ihoa.

Käyttö kosmetiikassa

  • Ihon ja hiusten hoito
  • Akneen ja mustapäihin taipuvaisen, rasvoittuvan ihon hoito

INKA ANATTO

on orgaaninen, luonnollinen ainesosa, jota saadaan achiote- kasvin valikoiduista lehdistä. Achiote on Amazonin alueen kasvi, jota alueen heimot ovat käyttäneet ihon suojaamiseen.

Käyttö kosmetiikassa

  • Ihonhoitotuotteet herkälle iholle
  • Anti-aging- hoidot: suojaavat tuotteet vapaita radikaaleja vastaan
  • Aurinkovoiteet
  • Hiussuonien näkyvyyttä vähentävät tuotteet

INKA CAMU

uutetaan  Amazonian camu camu- hedelmästä, yhdestä luonnon parhaimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tarjoaa iholle tärkeän antioksidanttisuojan ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavia vapaita radikaaleja vastaan.

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- tuotteet ja hoidot
  • Aurinkosuojavoiteet
  • After sun- tuotteet ja ihon uudistuminen

INKA CAPULI

luonnollinen ainesosa, jota saadaan karviaiskoisosta (Goldenberry ,Physalis peruviana) ja joka on erittäin monikäyttöinen hedelmä ja tunnettiin sekä käytettiin lääkekasvina jo ennen inkakulttuuria sekä inkojen aikana. 

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot: suojaavat tuotteet vapaita radikaaleja vastaan 
  • Aurinkovoiteet ja –tuotteet (ennen ja jälkeen auringonoton)
  • Vartalonhoito
  • Anti-aging- hoidot 
  • Suojatuotteet vapaita radikaaleja vastaan
  • Ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevät hoidot
  • Aurinkovoiteet ja -tuotteet, suojaavat hoidot
  • Raskauden ja synnytyksen jälkeiset hoidot ja tuotteet
  • Ihon elastisuutta lisäävät hoidot ja tuotteet
  • Anti-wrinkle- hoidot

INKA DRAGO

on ainutlaatuinen ainesosa, jota saadaan Croton lechleri- puun pihkasta ja sitä ovat Amazonian alkuperäiskansat käyttäneet sen erinomaisten parantavien vaikutusten takia.

Nykyään sitä käytetään kosmetiikkateollisuudessa immunomodulatoristen (vaikuttaa immuunijärjestelmään), tulehdusta ehkäisevien sekä vapaita radikaaleja vastaan taistelevien antioksidanttisten vaikutustensa takia.

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot 
  • Suojatuotteet vapaita radikaaleja vastaan
  • Ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevät hoidot
  • Aurinkovoiteet ja -tuotteet, suojaavat hoidot
  • Raskauden ja synnytyksen jälkeiset hoidot ja tuotteet
  • Ihon elastisuutta lisäävät hoidot ja tuotteet
  • Anti-wrinkle- hoidot 

INKA KRAMERIA

saadaan ratanian juuresta (Krameria triandra) ja jota on käytetty laajalti satoja vuosia sen verenvuotoa tyrehdyttävien (kudoksia supistavien) ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa takia. Sen lisäksi sillä on valolta suojaavia vaikutuksia, joten sitä suositellaan suojaksi UVB- säteilyä vastaan.  

Käyttö kosmetiikassa

  • Ihonhoito, erityisesti herkän ihon tuotteet
  • Anti-aging- hoidot: vapaita radikaaleja vastaan suojaavat tuotteet ja hoidot
  • Aurinkovoiteet (ennen ja jälkeen auringonoton)
  • Vartalonhoitotuotteet
  • Hiusverisuonien näkyvyyttä vähentävät tuotteet (auttavat ylläpitämään terveen värin)

INKA MACA

uutetaan tunnetusta Andien macan juuresta, joka on tunnettu energisoivista ja hedelmällisyyttä lisäävistä ominaisuuksistaan. Se on erittäin hyväätekevä kasviaines, jolla on monipuolisia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon terveyttä muodostamalla suojan saasteita, stressiä ja UV- säteilyä vastaan.

Käyttö kosmetiikassa

  • Herkän ja ikääntyvän ihon tuotteet
  • Samean ja elottoman ihon hoidot
  • Vartalonhoitotuotteet
  • Anti-aging- tuotteet
  • Hiusten ja päänahan hoito

INKA MATICO

Saadaan Perulaisen alkuperäiskasvin  maticon (Piper aduncum) valikoiduista lehdistä. Maticolla on satojen vuosien perinteet ihon puhdistajana, ihon suojana, haavojen parantajana, antiseptisena aineena, verenvuodon tyrehdyttäjänä ja ongelmaihon hoitajana.

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot, kasvojen, kaulan ja vartalonhoitotuotteet
  • Miehille suunnatut tuotteet ja hoidot
  • After sun- tuotteet

INKA OMEGA

Joka uutetaan käyttämällä ainoastaan kylmäpuristustekniikoita ja jonka öljypitoiset siemenet ovat yksi ihmisen parhaimmista monityydyttymättömien rasvahappojen lähteistä.

Käyttö kosmetiikassa

  • Herkän ja kuivan ihon hoidot
  • Kosteutus
  • Anti-age- hoidot
  • Vapaita radikaaleja vastaan suojaavat tuotteet
  • After sun- hoidot
  • DNA- suojahoidot
  • Hiusverisuonien näkyvyyttä vähentävät hoidot

INKA TARA

on monella eri tavalla (mm. väriaineiden valmistus, tulehdusta ehkäisevä, parantava) käytetty luonnollinen ainesosa. Kosmetiikkateollisuus kuitenkin hyödyntää joitakin sen vähemmän tunnettuja ominaisuuksia, kuten valolta suojaavia sekä mikrobeja ja bakteereja tuhoavia vaikutuksia.

Käyttö kosmetiikassa

  • Aurinkosuojatuotteet: ennen ja jälkeen auringonoton 
  • Valon aiheuttamalta ikääntymiseltä suojaavat hoidot ja tuotteet
  • Kudoksia supistavat hoidot ja tuotteet
  • Hiusverisuonien näkyvyyttä vähentävät tuotteet

INKA TOCHE

on peräisin Perun Amazonaksen alueelta ja sitä saadaan perunkynsiliaanista, jota on käytetty ikiaikaisena syvien haavojen ja tulehdusten parantajana. Perunkynsiliaanilla on myös poistettu sairauksia aiheuttavia häiriötiloja ihmisen sielun ja kehon väliltä.

Käyttö kosmetiikassa

  • Sademetsä- kosmetiikka
  • Tulehtuneen ihon hoito
  • After sun- tuotteet 
  • Anti-ageing- tuotteet ja -hoidot
  • Hiustenhoito: runsautta, kiiltoa ja vahvuutta

INKA YACON

uutetaan yaconin (Smallanthus sonchifolius) lehdistä. Kasvi on hyvin tunnettu Andien viljelykasvi, jota Perun alkuasukkaat ovat satoja vuosia käyttäneet ravintona ja perinteisenä lääkkeenä.

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot ja -tuotteet
  • Anti-aging- hoidot 
  • Herkän ihon hoito
  • Aurinkovoiteet (ennen ja jälkeen auringonoton)
  • Henkilökohtaiset hoitotuotteet

INKA YAGUAR

on luonnollinen ainesosa, jota saadaan Perun Andeilla kasvavan helokkikasvin (Oenothera rosea) valikoiduista lehdistä ja varsista. Kasvia on perinteisesti käytetty hauteina mustelmien ja ruhjeiden hoitoon.

Käyttö kosmetiikassa

  • Anti-aging- hoidot 
  • Herkän ihon hoito
  • Aurinkovoiteet (ennen ja jälkeen auringonoton)
  • Henkilökohtaiset hoitotuotteet 

Tämä tuote kuuluu seuraaviin tuotepaketteihin:

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 23.12.2016 alkaen.

Verkkokauppa

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksuvaihtoehtoina toimivat ennakkolasku tai lasku.


Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät kuljetus- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.